HÍREK

A csapatkapitány szerint még nem dőlt el a bajnoki cím sorsa (LAPSZEMLE)

2015-01-21

A csapatkapitány szerint még nem dőlt el a bajnoki cím sorsa (LAPSZEMLE)

Kanta József, az NB 1.hu-nak nyilatkozva elmondta, hogy a labdarúgók szeretnének a bajnokság végén is hasonló helyen állni a tabellán, mint a téli szünetben. A Videotonnal kapcsolatban kiemelte, hogya fehérvári játékosállomány és a focisták tudása alapján Joan Carillo együttese már csak elveszíteni tudja a bajnoki címet.


Tavaly ilyenkor az MTK Budapest azért hajtott, hogy a kemény alapozás után elkerülje a kiesést az OTP Bank Ligában. A remek tavasz után szó sem lehetett kieséséről, majd bajnokságot úgy kezdték a kék-fehérek, ahogy az előző szezon végén abbahagyták, vagyis győzelmekkel. Az MTK most a második helyen áll a tabellán, és a csapat kapitánya, Kanta József szerint az a minimum, hogy ezt a helyezést megtartsák az idény végéig.
 

– Most tartunk felkészülés második hetében, keményen dolgozunk – mondta Kanta József aznb1.hu-nak. – Biztos, hogy ez minden csapatnál így van, ilyenkor mindenki maximális erőbedobással készül. Nehéz lesz a tavaszi szezon, de ahhoz, hogy elérjük a céljainkat, nagyon sokat kell tennünk. 

A teljes interjú ITT.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman