HÍREK

A Budafok következik

2017-08-26

A Budafok következik

Vasárnap újra gyarapíthatjuk pontjaink számát.

A Merkantil Bank Liga 6. fordulójában a Budafoki MTE csapatát fogadjuk. A Budafok öt forduló után a 14. helyet foglalja el a bajnokságban egy győzelemmel, két döntetlennel és két vereséggel. A legutóbbi fordulóban hazai pályán 0-0-át játszottak a Szegeddel, egyetlen győzelmüket pedig a Dorogi FC ellen érték el, idegenben.

A mieink az ötödik fordulóban, nagy csatában, Hrepka Ádám utolsó percben szerzett találatával győzték le a Szolnokot idegenben, így továbbra is a második helyen állunk a pontvadászatban, mindössze rosszabb gólkülönbséggel lemaradva a Kisvárda mögött.

A két klub mérkőzéseinek története rövid, de messzire vezethető vissza, hiszen az első osztályban már közvetlenül a II. Világháború után indult bajnokságban találkoztak a felek. 1945 decemberében, Budafokon 3-3-as döntetlen született, majd tavasszal – Palatinus Károly mesterhármasával, valamint Füzér és Ádám góljával – 5-1-re nyert az MTK.

A labdarúgó másodosztályban először 1981 novemberében rendeztek MTK-Budafok meccset. Azt 4-0-ra nyertük, majd 1982 májusában – idegenben – győztünk 4-1-re.

Minden adott tehát ahhoz, hogy ismét begyűjtsük a három pontot, és folytassuk jó szereplésünket a pontvadászatban.

Feczkó Tamás nem számíthat Gera Dánielre, aki belázasodott, míg Talabér Attila és Baki Ákos továbbra sem bevethetőek. Ott lehet viszont a keretben csapatkapitányunk, Kanta József és Farkas Balázs is.

A mérkőzést Nagy Róbert vezeti, segítői Ducsai József, Csatári Tibor és Punyi Gyula lesznek.

Az összecsapással kapcsolatos jegyinformációkról ITT lehet bővebben olvasni.

Merkantil Bank Liga, 6. forduló
MTK Budapest – Budafoki MTE
2017. augusztus 27. 19:00 – Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-11 15:30 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

PUSKÁS AKADÉMIA FC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman