HÍREK

A 205. Örökrangadó következik 4. rész

2014-08-31

A 205. Örökrangadó következik 4. rész

Az utolsó meccséhez érkezik az MTK Budapest nehéz sorozata, könnyebbnek ígérkező bajnoki találkozók következnek.

Öt meccses, igencsak masszív sorozatot zár le a csapat. Bár a pécsi túra sem igérkezett álomutazásnak, utólag a lőtt négy gól azzá tette. Ám, ami ezután következett, az alapvetően meghatározza a bajnokságban elfoglalt pozíciót. A Debrecen kispesti legyőzése volt az első lépés, komoly bravúrként. Jött a mindkét félidőt kapott góllal nyitott paksi 0-3-mal a veretlenség elveszítése. A negyedik fordulóban Felcsúton sikerült a Honvéd ellen győzni Kanta két góljával. Majd a Videoton szétszedte mind a csapatot, mind azok téveszméit, akik bajnoki harmincas veretlenségi szériáról álmodoztak.

Következik a Ferencváros, mely négy győzelem mellett egy vereséget vonultat föl ebben a szezonban. Különös módon a nem éppen világverőnek tartott Pápától kaptak 1-0-ra. Ők sem rendelkeznek még döntetlennel, persze ez nem előjel, tény. A Kecskemétet, a Győrt, a Nyíregyházát és a Dunaújvárost győzték le. Ez azért nem olyan veretes névsor, mint az MTK ellenfeleié.

A Pápa a soros idegenben, majd az újonc Dunaújváros utazik a Bozsik Stadionba. Első ránézésre könnyebb riválisoknak tűnnek az eddigieknél. Bár, mint az már leíratódott: a Fradi pont Pápán fürdött be!

FTC

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman