HÍREK

9 játékos hiányzik a legutóbbi Örökrangadós kezdőcsapatból

2020-11-28

9 játékos hiányzik a legutóbbi Örökrangadós kezdőcsapatból

Alaposan megváltozott csapattal lépünk pályára a Ferencváros ellen.

Mint ismert, csapatunk az 1. fordulóban 1-1-re végzett a bajnoki címvédő FTC ellen. Ma ismét a zöld-fehérek ellen játszunk, de alaposan megváltozott csapattal: 9 játékos hiányzik a legutóbbi Örökrangadós kezdőcsapatból, a teljes akkori védelmünk (Balázs, Baki, Nagy, Herrera) és a teljes akkori támadósorunk (Gera, Myke, Schön) nem játszik majd, de két akkor csereként bevetett labdarúgónk sincs ma a keretben.

A mai mérkőzésen az alábbi játékosokra nem számíthat a szakmai stáb (sérülés, betegség, eltiltás miatt): Mezei Szabolcs, Nagy Zsombor, Palincsár Martin, Sebastian Herrera, Schön Szabolcs, Balázs Benjámin, Myke Bouard Ramos, Katona Máté, Baki Ákos, Bíró Bence, Varasdi Dániel.

Néhány edzés után vállalták a kerettagságot és a kispadra leülhetnek: Gera Dániel, Barna Szabolcs, Pintér Ádám.

Először lesz a kezdőcsapat tagja a 17 éves Biben Barnabás, míg a 18 esztendős Kata Mihály számára idegen poszton, balhátvédként játszik majd. A keretnek tagja a 16 esztendős Vancsa Zalán, a 18 éves Osei Clinton és Andrija Drljo is, mellettük Somodi Bence és Kanta József bevethető még.

Az örökrangadó 19:30-kor kezdődik, a mérkőzést az M4Sport közvetíti, honlapunk szöveges tudósításban számol be a találkozóról. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman