HÍREK

26 játékossal elutaztunk a törökországi edzőtáborba

2020-01-08

26 játékossal elutaztunk a törökországi edzőtáborba

Új igazolásaink mellett két olyan futballista is a csapattal tart, akik ősszel az U19-es keret tagjai voltak.

Szerda reggel 9 óra 20 perces indulással elutazott a törökországi edzőtáborba Merkantil Bank Ligát vezető csapatunk. Az együttes isztambuli átszállással helyi idő szerint 18:05-kor landol Antalya városában, ahonnan bő negyedórás buszúttal érkezik meg a Larába.

Michael Boris vezetőedző és a szakmai stáb döntése értelmében a január 19-ig tartó edzőtáborba 26 játékos utazhatott el. Az együttessel tartott természetesen két új igazolásunk, Bíró Bence és Prosser Dániel is.

A felnőttek között bizonyíthat a 18. születésnapját csak áprilisban betöltő, de már profi szerződéssel rendelkező Lehoczky Roland is. A fiatal középpályás mellett a ghánai Agyemang Richard Kwaku is tagja a keretnek, aki az ősszel hat mérkőzésen lépett pályára az U19-ben és a Vasas KLA ellen győzelmet érő gólt szerzett.

Sérülés miatt nem utazhatott el az edzőtáborba Gera Dániel és Zuigeber Ákos, ők itthon végzik a rehabilitációt. Babinszky Bence és Szerencsi Miklós szintén Magyarországon maradt, őket klubunk a tavaszi szezonra a fejlődésük és a több játéklehetőség érdekében kölcsönadja.

A stáb tagja Arany János is, aki szertárosként Máté Gábor helyére érkezett a csapathoz. A vezetőség tagjai közül Balogh Orsolya csapatmenedzser, Polyák Balázs sportigazgató és Zakor Sándor tulajdonos is több napot a csapattal tölt majd Larában.

Az együttes Törökországban négy edzőmérkőzést játszik, sorrendben a kazah FK Okzhetpes, a német FC Viktoria Köln, az azeri Qabala és a szintén német 1. FC Kaiserslautern ellen.

Az edzőtáborba utazó kerete névsora: Agyemang Richard Kwaku, Baki Ákos, Bese Balázs, Bíró Bence, Bognár István, Cseke Benjamin, Deutsch Bence, Fülöp Noel, Kanta József, Kata Mihály, Katona Máté, Kovács Máté, Lehoczky Roland, Lencse László, Mezei Szabolcs, Nagy Zsombor, Palincsár Martin, Pintér Ádám, Prosser Dániel, Schön Szabolcs, Somodi Bence, Szatmári István, Törőcsik Péter, Varju Benedek, Varga Bence, Vass Patrik.

A szakmai stáb névsora: Michael Boris (vezetőedző), Bücs Zsolt (asszisztens edző), Teodoru Vaszilisz (asszisztens edző), Farkas Attila (asszisztens edző), Elbert András (kapusedző), György Rolland (erőnléti edző), Janta Gábor (technikai vezető), Dr. Kincses Dániel (csapatorvos), Dömök István (masszőr), Riba Dániel (masszőr), Arany János (szertáros).

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman