HÍREK

„Zavadszky Gábor Emléktorna”

2015-12-22

„Zavadszky Gábor Emléktorna”

A klub támogatásával és a Baráti Kör szervezésében, idén is megrendezzük a „Zavadszky Gábor Emléktornát”.

Az egyesület felnőtt és öregfiúk labdarúgói mellett, az edzők és a szurkolók is labdába rúgnak december 27-én, a városmajori MTK Kosárlabdacsarnokban.

Hosszú évekre visszanyúló hagyomány, hogy az MTK Budapest labdarúgói, a Zavadszky Gáborról elnevezett baráti focitorna keretében búcsúztatják a naptári évet. Nem lesz ez másként 2015-ben sem.

Az esemény mindig lehetőséget kínál, hogy a közel 10 éve elhunyt „Zavára” emlékezzünk. Korábbi csapattársai és barátai sem felejtik, hogy a Ferencvárosból érkező játékos mennyire ragaszkodott pályafutásának egyik állomásához, az MTK hoz. Többször nyilvánosan hangoztatta, hogy ha abbahagyja az aktív játékot, a kék-fehéreknél szeretne öregfiúk játékosként „letelepedni”. Hálából, a szurkolók a mai napig, mint halhatatlan MTK játékost emlegetik.

A kék-fehér futballisták, december 27-én vasárnap 9.00 és 14.00 óra között találkoznak az MTK Kosárlabdacsarnokában, melynek pontos címe: 1122 Budapest Acsády Ignác utca 3. Fontos információ, hogy a létesítményt a Maros utca felől lehet megközelíteni, hiszen díjtalan belépés mellett várnak az eseményre minden szurkolót és érdeklődőt.

A tornán résztvevő csapatok: Profik, Öregfiúk, Old-boys, Veterán, Szurkolói csapat, Ultrák, és vendégként a Maccabi VAC.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman