HÍREK

Molnár Ádin oroszlánrészt vállalt csapata fordításában, Csenterics nem kapott gólt - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

2024-04-30

Molnár Ádin oroszlánrészt vállalt csapata fordításában, Csenterics nem kapott gólt - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük labdarúgóink sorsát.

ZTE FC:
Várkonyi Bence sérülés miatt nem volt bevethető a Puskás Akadémia FC ellen 1-0-ra megnyert bajnokin.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia:
Zuigéber Ákos kezdőként 87 percet játszott a Soroksár SC ellen. A 0-0-ra végződő összecsapás 9. percben közel járt a gólpasszhoz, de jobb oldali szögletét csapattársa a felső lécre fejelte.

Tiszakécskei LC:
Lehoczky Roland végigjátszotta a Vasas FC otthonában 1-1-re végződő találkozót. A 74. percben, két perccel csapata egyenlítő gólja előtt volt egy veszélyes átlövése 16 méterről, ami nem sokkal ment fölé.

HR-Rent Kozármisleny:
Molnár Ádin végig a pályán volt a Gyirmót FC Győr elleni bravúros fordítás alkalmával. Csapata egy félidőt követően 3-1-es hátrányban volt, de többek között játékosunk remek teljesítményének köszönhetően sikerült a fordítás és a győzelem (5-3).

Futballistánk a 65. percben előbb gólpasszt adott, ezzel lett 3-3 az állás, majd négy perccel később 15 méterről a jobb kapufát találta el, a kipattanót pedig csapattársa belőtte, amivel már ők vezettek 4-3-ra.

Pécsi MFC:
Miknyóczki Ádám vállsérülés miatt nem volt bevethető a Szombathelyi Haladás ellen (1-1).

BVSC-Zugló:
Csenterics Adrián több magabiztos védéssel járult hozzá együttese győzelméhez az Aqvital FC Csákvár ellen (1-0).

Budafoki MTE:
Zsóri Dániel kezdőként egy félidőt töltött a pályán a BFC Siófok ellen. Merényi Ádám csereként már a 30. percben beállt az 1-0-ra megnyert találkozón.

Gyirmót FC Győr:
Szőke Gergő az 56. percben lépett pályára a HR-Rent Kozármisleny ellen, csapata 3-1-es előnyről kapott ki 5-3-ra.

BKV Előre:
Balogh Máté végigjátszotta a Szeged-Csanád Grosics Akadémia ellen 4-4-re végződő bajnokit az NB III Dél-keleti csoportjában.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-19 17:00 Agárdi Parkerdő Sport- és Szabadidő Központ

Gárdonyi VSC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman