HÍREK

Idén is csokigyűjtés a rászoruló gyerekeknek - tettünk egy plusz vállalást is

2020-11-18

Idén is csokigyűjtés a rászoruló gyerekeknek - tettünk egy plusz vállalást is

Az MTK Budapest a korábban indított nagysikerű kezdeményezését kiegészítette egy vállalással, így csatlakozva az AdakozóKedd mozgalomhoz. 

Idén is meghirdettük jótékonysági csokigyűjtésünket. Mint ismert, még 2018-ban csatlakoztunk egy magánkezdeményezéshez, amelynek célja az volt, hogy gyermekotthonokba minél több csokoládé jusson el, hogy az ünnepek ideje alatt az ott élő gyermekeknek egy-egy tábla finomsággal meglepetést szerezzünk.

Az első évben 358 csokoládét gyűjtöttek össze játékosaink és stábtagjaink, míg tavaly ezt a számot is sikerült túlszárnyalni, hiszen másokat is bevonva több mint 400 csoki gyűlt össze. 

Szerdán ismét elindult a gyűjtés, és bízunk abban, hogy felnőtt labdarúgóink és stábtagjaink mellett utánpótlás-játékosaink, a szülők és a szurkolók is a tavalyi évhez hasonlóan adakoznak majd. 

A kedvezményezett idén is a NENESZ és a Fóti Gyermekváros lesz, akikkel régóta van együttműködésünk, így ismételten az állami gondozásban élő gyermekek kapják majd az ünnepek idején az édességet, mint a korábbi években.

A csokigyűjtés határideje december 1., hogy Mikulásig odaérjen minden lurkóhoz a meglepetés.

Az MTK Budapest az idei csokigyűjtésével ráadásul csatlakozik az AdakozóKedd kampányhoz. Az #AdakozóKedd - nemzetközi nevén GivingTuesday - egy globálisan terjedő mozgalom, amelynek célja, hogy legyen egy nap, amikor minden az adományozásról és a jótékony cselekedetekről szól. Ehhez világszerte csatlakoznak sportklubok, hogy megmutassák, egy egyesület több annál, mint egy hely, ahol emberek együtt sportolnak. 

Ez a nap 2020-ban december 1-re esik.

A kampányhoz csatlakozva tettünk egy vállalást: az Adakozó Kedd napján - azaz 2020. december elsején - beérkezett csokik számát megduplázzuk. A kampányról további részletek találhatók itt: adakozokedd.hu

Aki szeretne a klub kezdeményezéséhez idén is csatlakozni, a stadionban munkaidőben leadhatja a csokikat, édességeket.

Csokigyűjtésre fel! Szerezzünk együtt örömet a rászoruló gyermekeknek! 

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2020-12-06 15:15 Szusza Ferenc Stadion

BUDAPEST HONVÉD

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman