HÍREK

Jegyinfó a Puskás Akadémia FC elleni mérkőzésre

2016-04-18

Jegyinfó a Puskás Akadémia FC elleni mérkőzésre

OTP Bank Liga 31. forduló, 2016. április 20. 19:00 MTK Budapest - Puskás Akadémia FC

Az MTK Budapest – Puskás Akadémia FC, a 2016. április 20-án, szerdán, 19:00-kor kezdődő mérkőzésre – a hatályos jogszabályok szerint – csak névre szóló jeggyel lehet belépni a Dunaújváros PASE stadionjába, a Dunaferr Arénába. A stadion címe: 2400 Dunaújváros, Eszperantó út 4.
Az MTK Budapest és a Puskás Akadémia FC szurkolói, 2016. április 15-től-től folyamatosan az Interneten – meccsjegy.mlsz.hu – és a Ticket Express jegyirodáiban is megválthatják a jegyeiket.
Az Internetes jegyvásárláskor meg kell adni a szurkolói kártya számát! Kérjük a szurkolókat, nyomtassák ki a jegyet és a kinyomtatott lapot hozzák magukkal a mérkőzésre! Aki nem nyomtatja ki a jegyét, azt nem áll módunkban beengedi a stadionba!
A mérkőzésre, a helyszínen elővételben nem árulunk jegyeket. Elővételes jegyértékesítés csak az Interneten és a jegyirodákban lehetséges.
A mérkőzés napján a helyszínen – a Dunaferr Arénában – is megválthatják jegyeiket. A mérkőzés napján a jegypénztárak 18:00-kor nyitnak.
Kérjük a szurkolókat, hogy vegyék meg jegyeiket elővételben! Akik nem így tesznek, azok számítsanak arra, hogy a pénztáraknál várakozniuk kell!
Az MTK Budapest szurkolóit busz viszi Dunaújvárosba. Részletek ITT.
Kérjük a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz hozzanak magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.)! Kérjük, hogy a jegyvásárláskor, a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét! A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről. A beléptetés zökkenőmentes lebonyolításához is szükséges a személyazonosításra alkalmas dokumentum. A stadionba kizárólag az érvényes, saját névre szóló jeggyel rendelkező szurkolókat engedik be.
Kérjük a kiskorú nézőket, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében!
A 2011. évi. CIV. törvény 16.§ (Stv. 72. §), 2) „c” pontja) szerint a beléptetéskor a rendező a belépőjegy, a bérlet birtokosának személyazonosságát ellenőrzi, és személyes adatait egybeveti a belépőjegy, a bérlet vagy a klubkártya adataival.
Névre szóló belépőjegyeket kell mindenki – köztük a sajtó képviselői és az MLSZ-kártyák tulajdonosai – számára kiállítani, ezért kérjük a média munkatársait, hogy ITT akkreditáljanak!
A stadionba való bejutást a beléptető rendszer alkalmazása, valamint a rendőrségi felvezetés lassíthatja, ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait!
Kérjük, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2022-12-11 18:00 Szent Gellért Fórum

SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Sponsors

Prohuman