HÍREK

"Az odavágón bebizonyítottuk, hogy jó játékkal bárkit képesek vagyunk legyőzni" - Kovács Mátyás kemény visszavágót vár az ifi BL-ben

2021-10-19

"Az odavágón bebizonyítottuk, hogy jó játékkal bárkit képesek vagyunk legyőzni" - Kovács Mátyás kemény visszavágót vár az ifi BL-ben

U19-es csapatunk alapembere szerint a pontrúgások hatástalanítása kulcs lehet a Sparta Praha elleni visszavágón.

Szerdán 14 órától a Sparta Praha ellen, idegenben lép pályára U19-es csapatunk az UEFA Ifjúsági Ligában. A Kanta József-Horváth Dávid edzőpáros vezette együttes 3-1-es előnyből várja a visszavágót.

- Az odavágón nagyon jó teljesítményt nyújtottunk, és bebizonyítottuk, hogy jó játékkal bárkit képesek vagyunk legyőzni - idézte fel az első találkozót a csapat alapembere, Kovács Mátyás. - Vigyáznunk kell azonban arra, hogy ne az első meccsből induljunk ki, hazai pályán biztosan még keményebben játszanak majd a prágaiak, így nekünk maximálisan oda kell tennünk magunkat. Tapasztaltuk, hogy ellenfelünknek a pontrúgások a legnagyobb erősségei, ezeket kell hatástalanítanunk és akkor sikeresek leszünk. Jó a hangulat és az összhang a csapaton belül, de már mindenki a holnapi mérkőzésre koncentrál.

Tehetséges támadónk az elmúlt két héten három U19-es Európa-bajnoki selejtezőn is pályára lépett, ahol a korosztályos válogatott két győzelemmel és egy döntetlennel, csoportelsőként jutott be a tavaszi elitkörbe.

- Nagy siker volt az Eb-selejtezőtorna, az egyik fő célom volt idénre, hogy sikerüljön a továbbjutás a válogatottal, és hogy ebből megfelelő mértékben vegyem ki a részem. Úgy érzem, sikerült meghálálnom a bizalmat. Előnyt jelent, hogy sok nemzetközi mérkőzést játszottam az elmúlt időben, hiszen a külföldi ellenfelek gyakran más felfogásúak és keményebbek is. Ez a tapasztalat sokat érhet az ifi BL-ben is.

A szerdai mérkőzésről honlapunkon élő, szöveges közvetítésben számolunk be.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2021-12-11 19:30 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

MOL FEHÉRVÁR FC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Sponsors

Prohuman