HÍREK

2015. március 14. 14:00 MTK Budapest - Videoton FC

2015-03-10

2015. március 14. 14:00 MTK Budapest - Videoton FC

JEGYVÁSÁRLÁSI ÉS BELÉPTETÉSI INFORMÁCIÓK AZ MTK BUDAPEST – VIDEOTON FC BAJNOKI MÉRKŐZÉSSEL KAPCSOLATBAN

Az MTK Budapest – Videoton FC találkozóra, a 2015. március 14-én, szombaton 14 óra 00 perckor kezdődő mérkőzésre – a hatályos jogszabályok szerint – csak névre szóló jeggyel lehet belépni a Bozsik Stadionba és csak szurkolói kártyával lehet jegyet vásárolni.

Az MTK BUDAPEST és a Videoton FC szurkolói, 2015. március 09-től folyamatosan az interneten – meccsjegy.mlsz.hu – és a Ticket Express jegyirodáiban is megválthatják jegyeiket.

Az Internetes jegyvásárláskor is meg kell adni a szurkolói kártya számát. Kérjük a szurkolókat, nyomtassák ki a jegyet és e kinyomtatott lapot hozzák magukkal a mérkőzésre! Aki nem nyomtatja ki a jegyét, azt nem áll módunkban beengedi a stadionba.

A mérkőzésre a helyszínen elővételben nem árulunk jegyeket. Elővételes jegyértékesítés csak az Interneten és a jegyirodákban lehetséges.

A Videoton FC szurkolói elővételben megvásárolhatják jegyüket a követező helyeken:

AUTOCLUB TRAVEL Székesfehérvár, József Attila u. 2/a (H-Sze: 8-16, Cs: 8-16:30, P:8-15:30)

FEJÉR MEGYEI HÍRLAP ÜGYFÉLSZOLGÁLAT Székesfehérvár, Fő u 17 (H-Cs: 8-17, P: 8-16)

IBUSZ UTAZÁSI IRODA Székesfehérvár, Táncsics M. u. 5. (H-P: 9-17, Szo: 8-12)

MEDIA MARKT (CD-DVD osztály) Székesfehérvár, Palotai u. 6. (H-Szo: 9-20)

WONDERLAND TRAVEL Székesfehérvár, Távirda u. 5. (H-P: 9-18)

A mérkőzés napján a helyszínen – a Bozsik Stadionban – is lehet jegyet venni. A mérkőzés napján a jegypénztárak 12:00-kor nyitnak.

Kérjük a szurkolókat, hogy vegyék meg jegyeiket elővételben! Akik nem így tesznek, azok számítsanak arra, hogy a pénztáraknál hosszú sorok alakulhatnak ki, és akár az első félidőről is lemaradhatnak.

Kérjük a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz hozzanak magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.)! Kérjük, hogy a jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét! A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről. A beléptetés zökkenőmentes lebonyolításához is szükséges a személyazonosításra alkalmas dokumentum. A stadionba kizárólag az érvényes, saját névre szóló jeggyel rendelkező szurkolókat engedik be.

Kérjük a kiskorú nézőket, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében!

A 2011. évi. CIV. törvény 16.§ (Stv. 72. §), 2) „c” pontja) szerint a beléptetéskor a rendező a belépőjegy, a bérlet birtokosának személyazonosságát ellenőrzi, és személyes adatait egybeveti a belépőjegy, a bérlet vagy a klubkártya adataival.

Névre szóló belépőjegyeket kell mindenki – köztük a sajtó képviselői és az MLSZ-kártyák tulajdonosai – számára kiállítani, ezért kérjük a média munkatársait, hogy ezen a felületen akkreditáljanak!

A stadionba való bejutást a beléptető rendszer alkalmazása, valamint a rendőrségi felvezetés lassíthatja, ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait!

Kérjük a szurkolókat, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2022-07-06 11:00 Salgótarjáni úti edzőpálya

MTK BUDAPEST

VS

III. Ker. TVE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Sponsors

Prohuman